Att arbeta hållbart med Open Space-metoden

When

10 January, 2023 - 12 January, 2023    
10:00 am CET - 4:30 pm CET


Facilitator(s)

Thomas Herrmann and Eva P Svensson

Where

Två Skyttlar
Öresjövägen 46, Örby

Event TypeMember Discounts

Yes
Loading Map....

Ta chansen att lära hur du arbetar klokt med Open Space-metoden för att skapa hållbar utveckling.

Välkommen till tre dagars inspirerat lärande med två erfarna Open Space ledare, Thomas Herrmann och Eva P Svensson. Vi kommer att dela med oss av våra erfarenheter men framförallt bjuda in till ett medskapande där vi tillsammans utforskar möjligheterna som Open Space öppnar upp. Det kanske först handlar om att ha bättre möten men sedan kan det leda till ett helt nytt sätt att vara och arbeta tillsammans i organisationen. Möjligheterna är obegränsade!

Vi har 20 års erfarenhet från framgångsrika utvecklingsprocesser i företag, organisationer och föreningar. Vi har sett, att när krafterna släpps loss, när deltagarna självorganiserar kring sina passioner skapas resultat som ingen vågat drömma om. Vi har utbildat 100-tals pigga människor som nu gör stor skillnad i världen. Häng med!

Utbildningen genomförs i härlig miljö i västra Sverige – Två Skyttlar är svårslaget. Beläget i vacker natur vid Öresjön, med “härgjord” mat serverad i sekelskiftes matsal och fina konferenslokaler med utmärkt service och omsorg om oss.

>> Läs mer och registrera dig